top of page

søn. 08. mar.

|

Gammel Strand 48

Kvinder der forandrer verden - PORTRÆTAFSLØRING

På 110-året for Kvindernes internationale kampdag inviterer GL STRAND til afsløring af nye portrætter malet af Agnete Brinch. Kunstneren og de portrætterede, Helle Thorning-Schmidt, Suzanne Brøgger og Puk Damsgård, deltager denne eftermiddag, der også byder på et musikalsk indslag ved Simon Voigt.

Registration is Closed
See other events
Kvinder der forandrer verden - PORTRÆTAFSLØRING
Kvinder der forandrer verden - PORTRÆTAFSLØRING

Time & Location

08. mar. 2020 13.00 – 16.00

Gammel Strand 48, Gammel Strand 48, 1202 København, Denmark

About the event

På  110-året for Kvindernes internationale kampdag inviterer  Kunstforeningen GL STRAND til afsløring af nye portrætter malet af  Agnete Brinch. Kunstneren og de portrætterede, Helle Thorning-Schmidt,  Suzanne Brøgger og Puk Damsgård, deltager denne eftermiddag, der også  byder på et musikalsk indslag ved Simon Voigt.  

Om Women Who Change the World  Den danske kunstner Agnete Brinch har fået både dansk og international  opmærksomhed med sin serie af nye portrætter af nutidige og historiske  kvinder, der forandrer og har forandret verden gennem deres virke. Med  sit fokus på betydelige kvindelige rollemodeller ønsker Agnete Brinch at  understøtte FN’s femte verdensmål, der handler om at fremme kvinder og  pigers universelle rettigheder og muligheder. Andre portrætter i serien  af kvinder, der forandrer verden, har tidligere været udstillet på  blandt andet Frederiksborg Slot og Ljungberg Museet i Sverige.  

Om Simon Voigt  Musiker Simon Voight har sat musik til Karen Blixens digt "Vinger", som  han til arrangementet synger og spiller på det afrikanske instrument  kalimba. Inspireret af Agnete Brinchs projekt skriver Simon sange med  tekster af Karen Blixen, Tove Ditlevsen, Emily Dickinson og andre stærke  digtere. Læs mere om Simon Voigt på  www.orenlyd.org  

 Vi gør opmærksom på, at adgang til arrangementet er gratis, men at den  aktuelle udstilling Leonard Cohen: A Crack in Everything, kræver entré.  Læs mere på  www.glstrand.dk

Share this event

bottom of page